De aanpak van &Uzelf in de praktijk

Centraal Beheer Open

&Uzelf in de praktijk. Met een pragmatische aanpak, focus en overtuiging dat succes doet geloven nieuwe innovatieve koers met Centraal Beheer Open.Personeelsvoorzieningen (PV) is een arbeidsvoorwaarde die werkgevers hun personeel geven door (kortings)regelingen op verzekeringen van Centraal Beheer. Centraal Beheer heeft duizenden werkgevers als klant. Het concept PV sec is echter niet toekomstvast. In 2014 koos Centraal Beheer voor de noodzakelijke vernieuwing rond het thema arbeidsvoorwaarden. Het ontwikkelde concept is uitgewerkt naar de propositie Open en in 2015 getoetst bij klanten. Klanten reageren positief. Kern van Open is samen met werkgevers en medewerkers werkgerelateerde trends en vraagstukken omzetten in kansen en oplossingen.

Onze opdracht

Samen met de betrokken marketeers en salesmanager was de opdracht om de uitkomsten van de pilot te verwerken. Met als doel een plan voor verdere marktbrede uitrol. Daarbij moet ook het toekomstige verdienmodel worden uitgewerkt. En de organisatie worden aangepast aan de nieuwe koers. Directeur Zakelijk en directeur Retail zijn opdrachtgevers.

 

Ik heb Anco leren kennen als een pragmatische en hand-on programmamanager met een uitstekend netwerk. Maar bovenal als een ontzettend prettige collega om mee te werken. Iemand die het snel doorziet, overzicht houdt, keihard meewerkt en door te blijven challengen de propositie steeds beter maakt.

Guido Boosten, Business Development Manager bij Centraal Beheer

Onze aanpak

De kern van onze aanpak was om op een pragmatische manier de filosofie van Open te borgen en focus aan te brengen op speerpunten. Er zijn successen nodig voor geloof in de nieuwe koers. De vraag hierbij is hoe we kunnen zorgen voor balans tussen rendement op verzekeringen en toegevoegde waarde voor de zakelijke klanten. Hier hoort een eigen verdienmodel bij. En een bewustwording in de organisatie dat Open veel kansen en mogelijkheden biedt voor de toekomst. We creëren een omgeving waar iedereen bij wil horen. Ook onze klanten.

Het resultaat en overtuiging

In de eerste helft van 2016 is het plan geïmplementeerd en is er binnen de directie van Centraal Beheer  commitment op Open. Centraal Beheer kiest vol overtuiging voor de nieuwe koers. Open is ook een inspiratiebron voor &Uzelf. Net als Open werkt ook &Uzelf vanuit verbinding met anderen zodat er meer en sneller succes wordt behaald. Hoe mooi is het als bedrijven zich ‘open’stellen bij het zoeken naar nieuwe oplossingen/partners voor bestaande vraagstukken. In de samenwerking met &Uzelf krijgt u er gratis een netwerk met professionals bij. Met ieder zijn eigen expertise.

Heeft u een vergelijkbare situatie? En hulp nodig bij een complex vraagstuk. We helpen u graag! Neem contact op om samen in gesprek te gaan over uw klantbehoefte.

Deel deze pagina:
"Succes doet geloven en visie geeft richting"
7 krachtenmodel van Berenschot

Contactgegevens

Postadres:
&Uzelf
Blomspôle 16
9251 RC Burgum

Bezoekadres:
De Molkfabryk
Bergumerdaam 28
9251 GD Burgum+31 6 533 764 56

Vrijblijvend kennismaken?

Ik maak graag persoonlijk kennis met je en vertel je meer over onze aanpak en dienstverlening. Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. We bespreken dan samen of &Uzelf iets voor jou kan betekenen en welke aanpak bij jou past.

    Waarmee kunnen we u van dienst zijn?