Coherent Ondernemen

Coherent Ondernemen

Als ondernemer bouw je elke dag met hart en ziel aan je eigen onderneming.

Speciaal voor Friese ondernemers die hun bedrijf echt een stap verder willen brengen, organiseren wij, in samenwerking met House of Coherence, de praktische training Coherent Ondernemen. Een traject waarin je een nieuw licht werpt op je eigen onderneming en ondernemerschap. En waar je niet alleen in, maar vooral AAN je bedrijf leert werken.

Nieuwe vragen uit de markt, bewegingen in de interne organisatie en de veranderende tijdgeest stellen je daarbij steeds weer voor nieuwe uitdagingen en dilemma’s. Hoe speel je in op deze ontwikkelingen? Hoe doe je recht aan je eigen idealen? En wat betekent dit voor je dagelijkse operatie? Dit zijn essentiële thema’s om je onderneming te ontwikkelen en sterker te maken voor de toekomst. Toch lukt het veel ondernemers niet om deze thema’s de aandacht te geven die nodig is. In de training Coherent Ondernemen werk je met andere ondernemers uit de regio aan meer bewustwording over jouw onderneming. Hoe functioneert je bedrijf? Welke doelen streef je na? Welke rol neem je in en wat zijn de thema’s die je aandacht vragen?

Waar ik eerst sceptisch was over het in het model brengen van mijn onderneming en vooral waarde hechtte aan de interactie tussen de ondernemers ben ik gaan inzien dat ik voor 2019 onze onderneming in kaart wil brengen en beschrijven met het Coherence model. Hiermee wil ik zorgen dat we planmatiger en bewuster onze weg vervolgen.

Citaat van een van de deelnemende ondernemers

In vier sessies ga je aan de slag.

Op een centrale locatie in Friesland gaan we met een groep van 6-8 ondernemers aan de slag met het gedachtegoed van Coherence. De sessies zijn als volgt opgebouwd:

Sessie 1 | Een integraal perspectief op ondernemen
Sessie 2 | Mijn hele onderneming in beeld
Sessie 3 | Ik als ondernemer
Sessie 4 | Richting aan ontwikkeling

Een gedetailleerde beschrijving van de inhoud van de sessies vind je in de Leaflet Coherent Ondernemen De prijs van het hele traject is € 1.250,- (ex BTW).

Inschrijven

Wat leer je in de training?

  • Je ontwikkelt meer bewustwording op hoe je onderneming functioneert en waar er sprake is van (dis)balans.
  • Je krijgt beter inzicht in de belangrijkste vraagstukken, dilemma’s en kansen voor je onderneming.
  • Je leert van en met andere ondernemers uit jouw regio en denkt actief met elkaar mee.
  • Je hebt een aanpak voor verdere ontwikkeling van je onderneming en je eigen leiderschap.
  • Je ontvangt een praktisch werkboek waarmee, als dit je helpt, je stap voor stap je eigen onderneming en je opgaven in beeld kunt brengen.

Ik bied veel meer klantwaarde dan ik nu laat zien. Hier ga ik verandering in brengen.

Citaat van een van de deelnemende ondernemers

Meer weten of je aanmelden?

Ben je nu al overtuigd van deze investering in jezelf en je onderneming? Bel ons op 06-53376456 of meld je aan via het contactformulier op deze website. Wil je eerst nog meer weten over de training, over Coherence of wil je een maatwerk aanpak voor jouw specifieke situatie? We maken graag een persoonlijke afspraak en beantwoorden al je vragen.

Inschrijven of meer weten

Deel deze pagina:
"The best way of learning about anything is by doing."
Richard Branson

Contactgegevens

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?