Wees proactief, deel vanuit vertrouwen en voor alles is een oplossing.

Over &Uzelf

Anco van der Vliet, eigenaar van &Uzelf, deelt op een praktische en verbindende manier zijn overtuigingen, inzichten en inspiratiebronnen. De geboren en getogen Fries begeleidde met &Uzelf in 3 jaar tijd ongeveer 100 MKB-ondernemers. Daarvoor was hij als  manager verantwoordelijk voor grote afdelingen en impactvolle verandertrajecten in de zakelijke dienstverlening. Zijn overtuiging: ‘Acteer vanuit je cirkel van invloed en voor alles is een oplossing. Helemaal vanuit zelfvertrouwen en in verbinding met anderen.’

Anco privé

Max Verstappen zijn talent, authenticiteit en mentaliteit inspireert Anco als geboren en getogen Fries. “Samen met drie vrouwen woon ik in het mooie Friesland. De minst jonge van de drie is mijn jeugdliefde Gré. Wij hebben twee dochters: Fenna (13) en Dieke (10). Ik vind het heerlijk om in en om ons huis in Burgum bezig te zijn. Te relaxen met een boek. En tijd met vrienden en familie door te brengen. In de zomer kamperen we graag als gezin. Ik heb een passie voor (emoties in de) sport. Zo sport ik graag zelf, maar volg het ook fanatiek. Als Nederlanders het internationaal goed doen ben ik erg trots en betrokken. Een prachtig voorbeeld hiervan is de wijze waarop Max Verstappen zich in de Formule 1 presenteert. Max zijn talent, authenticiteit en sportmentaliteit inspireert mij.”

Carrière tot nu toe

Na zijn studie HBO Retailmanagement werkte Anco een paar jaar in de detachering. Hij vervolgde zijn carrière bij Achmea. Hier was hij 10 jaar operationeel manager. Het grootste deel als manager van een grote afdeling in transitie. In deze periode haalde Anco zijn MBA bij Business School Nederland in Buren. In 2014 stapte Anco over naar de commerciële divisie van Centraal Beheer, FBTO en Avéro. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor de strategische veranderprogramma’s Klantbelang Centraal en Centraal Beheer Open.

De start van &Uzelf!

&Uzelf heeft overtuiging dat succesvol veranderen start bij de individuele medewerker. Een mens zelfvertrouwen is veel impactvoller. En zorgt voor zakelijk succesToen was daar op 1 september 2016 het moment dat Anco zelf over voldoende vertrouwen beschikte om ervoor te gaan. Het moment dat &Uzelf het levenslicht zag. &Uzelf zorgt voor bewustwording, voor inzicht en overzicht. We geven taal aan de persoonlijke en zakelijke uitdagen. Door hier bewust, met een positieve benadering en met aandacht voor talenten aan te werken, ontstaat vertrouwen en veranderend gedrag. Er komt balans in de waardecreatie voor het individu, het bedrijf en de klant. Gaaf toch!

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder?

Deel deze pagina:
"Vanuit controle voorkom je waardeverlies, vanuit vertrouwen creëer je waarde"
S.M.R. Covey

Contactgegevens

Postadres:
&Uzelf
Blomspôle 16
9251 RC Burgum

Bezoekadres:
De Molkfabryk
Bergumerdaam 28
9251 GD Burgum+31 6 533 764 56

Vrijblijvend kennismaken?

Ik maak graag persoonlijk kennis met je en vertel je meer over onze aanpak en dienstverlening. Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. We bespreken dan samen of &Uzelf iets voor jou kan betekenen en welke aanpak bij jou past.

    Waarmee kunnen we u van dienst zijn?