Coaching en jouw werkgeluk

Hulp nodig bij het bereiken van je persoonlijke doelen?

Hulp nodig bij het bereiken van je persoonlijke doelen?

Hoe vind ik (weer) balans in mijn werk en privéleven? Hoe krijg ik energie van mijn werk in plaats van dat het me alleen maar energie kost? Ik kijk een tijdje over je schouder mee met jouw leven en geef je hierbij tips en adviezen. We zorgen ervoor dat je jezelf weer bewust op 1 zet, om zo zakelijk succesvol te zijn en te blijven.

Wil je coaching voor jezelf, een bedrijfsadvies of hebt je juist behoefte om met andere ondernemers in gesprek te gaan aan de hand van een praktisch raamwerk? Wij organiseren het. We kijken praktisch naar je zakelijke situatie, maar ook naar jou als mens. Wie ben je, wat kun je en wat wil je?

Meld je aan >
Wanneer kunnen we helpen?

Wanneer kunnen we helpen?

  • Je bent zakelijk succesvol maar eigenlijk niet tevreden.
  • Je ervaart disbalans in je werk; maar waar precies? Geen idee.
  • Je wilt ondersteuning bij het aanbrengen van focus en het stellen van de juiste prioriteiten.
  • Je wilt jezelf verder ontwikkelen en hebt een stok achter de deur nodig.
  • Je zoekt een sparringpartner, iemand die onafhankelijk is.

Ik deel graag mijn kennis, ervaringen en inspiratiebronnen. Het is altijd mijn ambitie om het traject van coaching en advies zo kort als mogelijk te houden. We willen samen snel kunnen zeggen: “En nu zelf!“. Want jij moet het uiteindelijk gaan doen.

https://www.enuzelf.nl/wp-content/uploads/2024/04/uzelf-bord-HR-nieuw-min.png afbeelding

Zo… en nu is het
tijd voor &Uzelf!

Want… als je geen plan maakt voor je eigen leven, word je ingezet in de plannen van iemand anders.

Contactgegevens

Postadres:
&Uzelf
Blomspôle 16
9251 RC Burgum

Bezoekadres:
De Molkfabryk
Bergumerdaam 28
9251 GD Burgum+31 6 533 764 56

Hier wil ik bij zijn!

Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ik beloof je dat je met praktische tips, kennis en vol energie naar huis gaat waar je nog lang plezier van zult hebben. Het is tijd voor Uzelf. Heb je nog vragen? Dan kun je die ook kenbaar maken met een berichtje in onderstaande formulier.

    Waarmee kunnen we u van dienst zijn?