Coaching en Advies

Coaching en Advies

Integraal inzicht en bewustwording

Het is de ambitie van &Uzelf om jou als ondernemer of manager het beste uit jezelf te laten halen. We helpen je om jezelf (weer) bewust op 1 te zetten en om zo zakelijk succesvol te zijn en te blijven. Onze vorm van dienstverlening sluit aan bij jouw klantvraag. Wil je coaching voor jezelf, een bedrijfsadvies of hebt je juist behoefte om met andere ondernemers in gesprek te gaan aan de hand van een praktisch raamwerk? Wij organiseren het. We kijken integraal en praktisch naar je zakelijke situatie, maar ook naar jou als mens. Wie ben je, wat kun je en wat wil je?

Wanneer kunnen we helpen?

  • Je bent zakelijk succesvol maar je werkt niet vanuit je kracht.
  • Je ervaart disbalans in je werk of in je onderneming; maar waar precies?
  • Je wilt ondersteuning bij het aanbrengen van focus en bewustzijn;
  • Je wilt een aanjager en stok achter de deur om aan jezelf en je bedrijf te werken.
  • Je zoekt een sparringpartner met een integraal perspectief.

Anco is voor mij aanjager en innovator. Hij is een ruimdenkende sparringpartner die je vanuit een positieve energie aanzet om zelf na te denken op een manier die je verrassend snel tot een oplossing brengt.

Sjoerd Wiersma,  eigenaar van Soldor, Wiersma Installaties en importeur van Sonnenkraft Nederland

Uw succes is ons succes

We helpen je graag! Als eigenaar van &Uzelf deelt Anco op een praktische en verbindende manier zijn kennis, ervaringen en inspiratiebronnen. En als &Uzelf zelf de kennis of ervaring niet heeft gaan op zoek naar de juiste antwoorden. In de samenwerking met &Uzelf krijg je er namelijk ‘gratis’ een groot netwerk van professionals bij. Ieder met zijn eigen expertise.  Daarbij is het altijd onze ambitie om het traject van coaching en advies zo kort als mogelijk te houden. We willen snel kunnen zeggen: “En nu zelf!“.

Geinteresseerd? Neem contact op om samen specifiek naar jouw behoefte te kijken.

Deel deze pagina:
"Alleen ga je sneller, samen ga je verder"

Contactgegevens

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?