Over &Uzelf

Over &Uzelf

Ik ben Anco van der Vliet, eigenaar van &Uzelf. In 5 jaar tijd heb ik ruim 200 mkb-ondernemers begeleid. Daarvoor ben ik als manager verantwoordelijk geweest voor grote afdelingen en grote verandertrajecten in de zakelijke dienstverlening. Vanuit &Uzelf wil ik ondernemers uit Friesland in lijn brengen met hun ambities en groei. Dat is mijn missie! Wil je meer weten over mijn zakelijke carrière of achtergrond luister dan naar het interview dat ik zelf gaf bij “De relaxte ondernemer podcast”. Je vindt de podcast via onderstaande knop.

Anco privé

Samen met 3 vrouwen woon ik in het mooie Friesland. De minst jonge van de 3 is mijn jeugdliefde Gré. Wij hebben 2 dochters: Fenna (16) en Dieke (12). Ik vind het heerlijk om in en om ons huis in Burgum bezig te zijn of te relaxen met een boek. Ook breng ik graag tijd met vrienden en familie door. Daarnaast heb ik een passie voor (emoties in de) sport. Ik sport graag zelf, maar volg het ook fanatiek. Als Nederlanders het internationaal goed doen ben ik erg betrokken en trots. En trots ben ik ook op al mijn klanten.

Interview bij “De relaxte ondernemer podcast”
Waarom zou jij kiezen voor &Uzelf?

Waarom zou jij kiezen voor &Uzelf?

Als we je nu zouden vragen een lijstje te maken van de drie belangrijkste personen in je leven, wie staan hier dan op? En? Sta je zelf op 1? Waarschijnlijk niet. Gek toch? Want jij bent zelf de enige persoon die er altijd is geweest en die er altijd zal zijn. Toch vergeten we onszelf vaak. Cijferen we onszelf weg voor anderen. En hoe zit het bij jezelf? En bij jouw medewerkers?

&Uzelf werkt vanuit de overtuiging dat het succes van een onderneming start bij het individu. Iedereen wil gezien worden. Of je nu eigenaar, manager of medewerker bent. Je wilt een vanuit je eigen talent en waarden bijdragen aan het succes van de organisatie. Iedereen met zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen is impactvol.

Meer weten? Mail ons
Verandering begint bij jou!

Verandering begint bij jou!

Dagelijkse werkzaamheden, deadlines, klanten tevredenstellen… er is altijd genoeg te doen! Tijd maken, voor jezelf en je onderneming is lastig, maar wel heel belangrijk (zelfs cruciaal) als je een stap vooruit wil maken en je bedrijf, je aanbod, de aanvragen en je klanten eens goed onder de loep wil nemen. Hier wil ik je graag op een doelgerichte manier bij helpen, zodat jij bewuste keuzes kunt maken en kunt werken aan je bedrijf!

Het geheim van een succesvolle onderneming begint bij jou. Om vervolgens samen met anderen impactvol te zijn. Ik bied praktische ondersteuning om jou en je team naar grotere hoogten te tillen. Door bewustzijn te vergroten en positiviteit te stimuleren, bevorder ik proactief gedrag en zelfvertrouwen. Het resultaat? Meer productiviteit, betekenisvol werk en een gelukkiger team. Want jouw ontwikkeling draagt direct bij aan het succes van je hele organisatie.

Neem contact op
Ondernemers uit Friesland begeleiden bij volgende stap

Ondernemers uit Friesland begeleiden bij volgende stap

Na het afronden van mijn MBA bij Business School Nederland, kwam ik in contact met Herman van Kampen. Herman is de eigenaar van House of Coherence. Dit kennishuis deelt kennis, inzichten en inspiratie gebaseerd op Coherence. Door Coherence leer je dat alles met elkaar in verbinding staat. Je kunt het zowel persoonlijk als zakelijk inzetten.

Ik pas Coherence dagelijks toe in mijn coaching en in mijn samenwerking met House of Coherence. Herman en ik hebben ook een podcastserie opgenomen, de interviews vormen ook een basis voor een boek dat we in 2024 zullen publiceren. Ben je benieuwd naar de podcast? Je kunt de eerste aflevering via de knop hieronder beluisteren.

Luister de podcast
Ken je Theorie U?

Ken je Theorie U?

Een krachtig verandermodel voor persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Het draait om het afdalen in de ‘U’, waarbij je samen met anderen de energie van een lonkend perspectief ervaart. Dit proces helpt je om in contact te komen met jezelf en naar de toekomst te kijken. Dat is waar je jouw hoogste potentieel en dat van je team ontdekt.

Voor mij is Theorie U ook een grote inspiratiebron. Het bepaalt grotendeels de identiteit en richting van &Uzelf. Niet voor niets staat de U centraal in mijn logo. Benieuwd naar Theorie U of wat &Uzelf voor jouw organisatie kan betekenen?

Ontdek het Theorie U model
Dans jij in de regen of ben je chagrijnig?

Dans jij in de regen of ben je chagrijnig?

Je was net van plan om de deur uit te gaan. Haar netjes, mooie kleren aan. En plots: een regenbui. Hoe ga je daarmee om? Een situatie die je niet kunt veranderen. Maar onze reactie en gevoelens erbij wél. Hoe reageer je op omstandigheden waar je geen invloed op hebt? Klaag je? Gedraag je jezelf als slachtoffer? Of trek je jouw laarzen aan, net als kinderen, en maak je iets van de situatie? De overtuiging van &Uzelf is dat dit altijd het doel moet zijn. En iedereen kan het (leren).

Ben je bekend met ‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey? Voor mij springt er 1 eigenschap uit: wees proactief. Het gaat niet alleen om het nemen van initiatief, maar ook om het bewust zijn van je cirkel van invloed en betrokkenheid. Op de regen heb je geen invloed, dus besteed er niet te veel aandacht aan. Zonde van je energie en tijd. Proactief zijn betekent verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes en acteren vanuit je cirkel van invloed. Hier maak je het verschil. Het zorgt ervoor dat je anders naar situaties leert kijken en positief het verschil maakt.

Wil je eens kennismaken?

Contactgegevens

Postadres:
&Uzelf
Blomspôle 16
9251 RC Burgum

Bezoekadres:
De Molkfabryk
Bergumerdaam 28
9251 GD Burgum+31 6 533 764 56

Vrijblijvend kennismaken?

We maken graag persoonlijk kennis met je en vertellen meer over onze aanpak en dienstverlening. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. We bespreken dan samen of &Uzelf iets voor jou kan betekenen en welke aanpak bij jou past.

    Waarmee kunnen we u van dienst zijn?