Workshops

Diverse workshops en trainingen

Diverse workshops en trainingen

Ontwikkeling begint bij bewustzijn en dit vergt tijd. Maar gun je jezelf dit voldoende? De weken en maanden vliegen voorbij. We zijn graag je stok achter de deur en bieden in de vorm van een stempelkaart een laagdrempelige manier om jezelf te blijven ontwikkelen en in contact en verbinding met andere ondernemers te blijven of te komen.

De stempelkaart kost € 600 (ex BTW) en is tot 2 jaar na uitgifte geldig. De stempelkaart kan niet gebruikt worden voor meerdaagse trainingen.

Uiteraard kun je ook een workshop per keer volgen en betalen.

Stempelkaart aanvragen
Relaxed en Zelfbewust ondernemen | 8 februari  icoon

Relaxed en Zelfbewust ondernemen | 8 februari

Samen met Alexander Heine (schrijver van het boek De Relaxte Ondernemer) organiseren we deze bijzondere dag.

€ 379 (ex BTW)

Lees meer
Workshop Aikido | voorjaar 2024 icoon

Workshop Aikido | voorjaar 2024

Tijdens deze workshop van een middag gaan we de principes van de Japanse krijgskunst Aikido ervaren en toepassen in het dagelijkse leven.

1 stempel of € 149 (ex BTW)

Lees meer Aanmelden ›
Workshop Haptonomie |  6 maart icoon

Workshop Haptonomie | 6 maart

We zijn te gast bij Paviljoen MeM waar Atsje Lettinga ons meeneemt in de verassende wereld van de tastzin. Klinkt zweverig? Misschien wel, maar dat is het niet! Haptonomie is heel toepasbaar en we blijven met onze voetjes op de grond.

1 stempel of € 149 (ex BTW)

Lees meer Aanmelden ›
Kennismaking Coherence | op afspraak icoon

Kennismaking Coherence | op afspraak

Wil jij samen met je team of een groep ondernemers eens kennismaken met Coherence? Informeer eens naar de mogelijkheden voor een interactieve workshop waarin we je meenemen in het gedachtengoed en praktisch aan de slag gaan.

Prijs in overleg

Aanmelden ›
Intervisie  | op afspraak icoon

Intervisie | op afspraak

Wil je met andere ondernemers spiegelen en klankborden? Laat het ons weten en we plannen een volgende intervisie. Heb je zelf een groep? We maken graag een voorstel op maat.

1 stempel of € 149 (ex BTW)

Lees meer
Inspiratie- en kennissessies icoon

Inspiratie- en kennissessies

Het is onze ambitie om minimaal 1x per maand een inspiratie- of kennissessie te organiseren voor ons netwerk. We blijven daarom actief op zoek naar mooie thema’s om met het netwerk te delen. Heb jij een idee of tip voor een mooi onderwerp? Laat het ons weten.

1 stempel per dagdeel, 2 stempels voor hele dag

contact opnemen
Coaching | op afspraak icoon

Coaching | op afspraak

Loop je vast in je dagelijkse werk, heb je een moeilijk vraagstuk of zie je juist kansen en zoek je een sparringpartner? Wij helpen je graag!

1 stempel

Lees meer Aanmelden ›
Heb jij ook iets  moois om te delen?

Heb jij ook iets moois om te delen?

Heb jij altijd al eens een workshop willen geven over een mooi onderwerp? Of ken je iemand die gehoord moet worden? Deel het met ons netwerk! Wij bieden jou graag het podium in De Molkfabryk en een zaal vol enthousiaste mensen die elke dag iets nieuws willen leren. Mail naar info@enuzelf.nl of bel Anco op 06 533 764 56.

Contact opnemen