Workshop Ademen

Wist je dat je ademhaling bepaalt hoe jij je voelt?

Wist je dat je ademhaling bepaalt hoe jij je voelt?

Succes draait niet alleen om cijfers als je het mij vraagt. Maar ook om de veerkracht van onze geest. En hoe we op ons eigen welzijn passen. Ik vind het belangrijk om aandacht te besteden aan onze mentale en fysieke gezondheid. Daarom organiseer ik een ademsessie met Léon Koudenberg, waarbij we samen ‘de kracht van de helende adem’ gaan ervaren. Léon neemt ons mee op een reis naar bewustwording, waar we onderdrukte blokkades en emoties ontdekken die velen van ons onbewust met zich meedragen.

Meld je aan >
Voor wie?

Voor wie?

Een bijzondere ervaring, waarbij we samen werken aan het versterken van je mentale veerkracht. Het klinkt misschien spannend of een beetje vreemd, maar ik beloof je dat je er veel aan zult hebben. Een goede ademhaling zorgt er namelijk onder andere voor dat:

  • je minder stress ervaart;
  • je ontspannen bent;
  • je hoofd en gedachten rustiger worden;
  • je je eten beter kunt verteren;
  • je beter kunt slapen;
  • je jouw emoties beter kunt controleren;
  • je minder energie verspilt.

Laat dan een reactie achter bij het contactformulier of stuur me een bericht als je interesse hebt. Ook als je graag wilt weten of deze workshop wel bij jou past, nodig ik je uit om mij een berichtje te sturen.

Handig om te weten

Wanneer?

Wanneer?

datum volgt

Waar?

Waar?

Kantoor &Uzelf
Burgumerdaam 28 Burgum

Jouw coach

Jouw coach

Léon Koudenburg,
ademspecialist

Investering

Investering

1 stempel of € 85 excl. btw.

Contactgegevens

Postadres:
&Uzelf
Blomspôle 16
9251 RC Burgum

Bezoekadres:
De Molkfabryk
Bergumerdaam 28
9251 GD Burgum+31 6 533 764 56

Hier wil ik bij zijn!

Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ik beloof je dat je met praktische tips, kennis en vol energie naar huis gaat waar je nog lang plezier van zult hebben. Het is tijd voor Uzelf. Heb je nog vragen? Dan kun je die ook kenbaar maken met een berichtje in onderstaande formulier.

    Waarmee kunnen we u van dienst zijn?