Workshop Storytelling

Wees eens eerlijk: ben jij bereid om de top van de berg te bereiken, zelfs als de weg onverhard en onbekend is?

Wees eens eerlijk: ben jij bereid om de top van de berg te bereiken, zelfs als de weg onverhard en onbekend is?

Misschien zeg je vol overtuiging: ”Ja!’, of zeg je: ”Beste Anco, dat hangt er een beetje van af. Hoe onzeker is de weg? En wat als ik hoogtevrees krijg onderweg naar boven? Of verdwaal? Kan ik omkeren? Mag ik mijn mobieltje meenemen? Ik moet ook nog even kijken of ik tijd heb.”

Heel veel voorwaarden en onzekerheden. Wat als je gewoon bereid bent om te gaan? Je niet laten tegenhouden, advies van experts aannemen maar soms juist ook van je af laten glijden. Moed hebben en je innerlijke kompas volgen. Leer hoe storytelling jou kan helpen je koers te bepalen. Een workshop voor leiders, in welke vorm dan ook. Of je nu een bedrijf runt of je persoonlijke groei nastreeft.

Meld je aan >
Kom je samen met een vriend of collega?

Kom je samen met een vriend of collega?

Dan mag hij of zij gratis deelnemen (of je deelt de kosten 😉). Gewoon, omdat ik het belangrijk vind dat veel mensen bekend worden met de kracht van storytelling. En omdat het, in lijn met de workshop, gewoon ontzettend waardevol is om een ander iets te geven.

En uiteraard krijg je 2 boekjes Springmuis per persoon mee naar huis. Springmuis staat centraal in deze workshop. Hij vertelt over zijn hobbelige, maar prachtige reis naar de bergen.

Contact

Laat dan een reactie achter bij het contactformulier of stuur me een bericht als je interesse hebt.

Handig om te weten

Wanneer?

Wanneer?

25 april, 09.00 tot 12.00 uur

Waar?

Waar?

Kantoor &Uzelf
Burgumerdaam 28 Burgum

Jouw coach

Jouw coach

Anco van der Vliet
eigenaar &Uzelf

Investering

Investering

1 stempel of € 149 excl. btw.

Contactgegevens

Postadres:
&Uzelf
Blomspôle 16
9251 RC Burgum

Bezoekadres:
De Molkfabryk
Bergumerdaam 28
9251 GD Burgum+31 6 533 764 56

Hier wil ik bij zijn!

Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ik beloof je dat je met praktische tips, kennis en vol energie naar huis gaat waar je nog lang plezier van zult hebben. Het is tijd voor Uzelf. Heb je nog vragen? Dan kun je die ook kenbaar maken met een berichtje in onderstaande formulier.

    Waarmee kunnen we u van dienst zijn?