Interim Management

Praktische integrale aanpak

&Uzelf geeft naast coaching en advies ook uitvoering aan interimmanagement opdrachten. Vanuit de dagelijkse praktijk lossen we samen uw vraagstukken op, maar kijken ondertussen nadrukkelijk naar de kansen van morgen. Hoe zorgen we dat u met de juiste aanpak doorlopend waarde voor uw klanten creëert? En dat uzelf en uw medewerkers optimaal presteren?!

Wanneer kunnen we u helpen?

Als u op zoek bent naar interim ondersteuning komt een van onderstaande situaties u vast bekend voor:

  • U heeft een vacature voor een (project)managementpositie die u maar niet ingevuld krijgt
  • Of u heeft een potentiële kandidaat voor een managementpositie, maar deze collega mist nog ervaring en kennis en moet op weg geholpen worden
  • U heeft te maken met ziekte of verlof of wilt ‘gewoon’ tijdelijk ruimte creëren in de veel te drukke agenda.

Wij helpen u graag. We zijn snel inzetbaar en gaan samen met u en uw medewerkers praktisch aan de slag. Daarmee hebben we naast het oplossen van uw ‘probleem’ ook oog voor de vraagstukken en kansen in uw organisatie. We kijken altijd integraal naar uw situatie met aandacht voor uw mensen. Dit kost u niks extra maar gebeurt gewoon om wie wij zijn. Het gaat als vanzelfsprekend.

Anco is een professionele partner: kritisch, constructief en enthousiasmerend kenmerken hem. Anco voegt strategisch, tactisch en operationeel waarde toe waarbij hij een scherp oog en oor heeft voor het realiseren van de doelstellingen en het ontwikkelen van talent. Een bijzonder fijn mens om mee samen te werken.

Elly Bosma, HR Business Partner bij Centraal Beheer

Van samen naar zelf

Onze aanpak gaat verder dan ‘het leveren van uren’. Het is doorlopend onze ambitie om u, uw medewerkers en uw organisatie zo snel mogelijk weer zelfstandig op weg te helpen met de woorden: “En nu zelf!”.

Anco beschikt over een waardevolle combinatie van competenties en karakter. Vanuit focus en een gestructureerde en projectmatige aanpak weet hij het proces om tot executie van een nieuwe business propositie te komen op een efficiënte en versnelde wijze waar te maken. Dit doet hij vanuit intrinsieke overtuigingen. Anco inspireert betrokkenen, legt de juiste verbindingen en weet iedereen in zijn kracht te zetten. Persoonlijk heb ik Anco bovendien als een goede sparringpartner ervaren die zowel de inhoud als mijzelf constant uitdaagt. Daarmee heb ik veel geleerd en het beste uit mijzelf weten te halen.

Erik Petersen, Manager Sales & Consultancy Open bij Centraal Beheer

Geïnteresseerd?  Neem contact op om samen de mogelijkheden voor uw organisatie te onderzoeken.

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden."
Albert Einstein