Waarom zou jij kiezen voor &Uzelf?

Waarom zou jij kiezen voor &Uzelf?

Als we je nu zouden vragen een lijstje te maken van de drie belangrijkste personen in je leven, wie staan hier dan op? En? Sta je zelf op 1? Waarschijnlijk niet. Gek toch? Want jij bent zelf de enige persoon die er altijd is geweest en die er altijd zal zijn. Toch vergeten we onszelf vaak. Cijferen we onszelf weg voor anderen. Of handelen om anderen tevreden te stellen.

Meer weten? Mail ons
Verandering begint bij jou!

Verandering begint bij jou!

Het geheim van een succesvolle onderneming begint bij jou. Ik bied praktische ondersteuning om jou en je team naar grotere hoogten te tillen. Door bewustzijn te vergroten en positiviteit te stimuleren, bevorder ik proactief gedrag en zelfvertrouwen. Het resultaat? Meer productiviteit, betekenisvol werk en een gelukkiger team. Want jouw groei draagt direct bij aan het succes van de hele organisatie.

Neem contact op

Kracht van samenwerking

In een organisatie geldt wat ook voor individuen geldt. Ben jij open en eerlijk genoeg om uitdagingen te delen? Met in je achterhoofd dat dit leidt tot oplossingen? Met mijn begeleiding krijg je gratis toegang tot een netwerk van professionals, elk met unieke expertise. Ze staan klaar om jou te ondersteunen en samen successen te behalen.

Wil je meer weten over het waarom van mijn bedrijf? Ik heb onlangs een interview gegeven aan Paul Misdorp voor een bijdrage aan een boek.
Lees hier het hele interview terug. Of, beluister het interview dat ik gaf voor de podcast De Relaxte Ondernemer.

Over &Uzelf

Over &Uzelf

Ik ben Anco van der Vliet, eigenaar van &Uzelf. In 5 jaar tijd heb ik ruim 200 mkb-ondernemers begeleid. Daarvoor ben ik als manager verantwoordelijk geweest voor grote afdelingen en grote verandertrajecten in de zakelijke dienstverlening. Mijn overtuiging? Handel vanuit je cirkel van invloed en voor alles is een oplossing. Helemaal vanuit zelfvertrouwen en in verbinding met anderen.

Anco privé

Samen met 3 vrouwen woon ik in het mooie Friesland. De minst jonge van de 3 is mijn jeugdliefde Gré. Wij hebben 2 dochters: Fenna (15) en Dieke (12). Ik vind het heerlijk om in en om ons huis in Burgum bezig te zijn of te relaxen met een boek. Ook breng ik graag tijd met vrienden en familie door. Daarnaast heb ik een passie voor (emoties in de) sport. Ik sport graag zelf, maar volg het ook fanatiek. Als Nederlanders het internationaal goed doen ben ik erg betrokken en trots. En trots ben ik ook op al mijn klanten.

Luister hier naar een interview waar je mij beter leert kennen.
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe workshops en trainingen of word je graag geïnspireerd? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Contactgegevens

Postadres:
&Uzelf
Blomspôle 16
9251 RC Burgum

Bezoekadres:
De Molkfabryk
Bergumerdaam 28
9251 GD Burgum+31 6 533 764 56

Vrijblijvend kennismaken?

We maken graag persoonlijk kennis met je en vertellen meer over onze aanpak en dienstverlening. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. We bespreken dan samen of &Uzelf iets voor jou kan betekenen en welke aanpak bij jou past.

    Waarmee kunnen we u van dienst zijn?