Wees proactief, deel vanuit vertrouwen en voor alles is een oplossing.

Waarom &Uzelf...

Waarom &Uzelf…

Als we je nu zouden vragen een lijstje te maken van de drie belangrijkste personen in je leven, wie staan hier dan op? En? Sta je zelf op 1? Waarschijnlijk niet. Gek toch? Want jij bent zelf de enige persoon die er altijd is geweest en die er altijd zal zijn. Toch vergeten we onszelf vaak. Cijferen we onszelf weg voor anderen. Of handelen om anderen tevreden te stellen. En hoe zit het, als je ondernemer of leidinggevende bent, bij jezelf? En bij jouw medewerkers?

Meer weten? Mail ons
Echt veranderen start bij het individu

Echt veranderen start bij het individu

&Uzelf werkt vanuit de overtuiging dat het succes van een onderneming start bij het individu. Iedereen wil gezien worden. Of je nu eigenaar, manager of medewerker bent. Je wilt een footprint achterlaten. En vanuit je eigen talent en waarden bijdragen aan het succes van de organisatie. Iedereen met zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen is impactvol. &Uzelf helpt met een praktische aanpak. Door vanuit bewustzijn en een positieve benadering aan jezelf en je team te werken ontstaat proactief gedrag en (zelf)vertrouwen. Met als resultaat een hogere productiviteit en vernieuwde zingeving. Individuele groei draagt bij aan het zakelijk succes van de organisatie.

Neem contact op

Vanuit vertrouwen en verbinding

Wat geldt voor het individu, geldt ook voor een organisatie. Want ook bedrijven die handelen vanuit (zelf)vertrouwen staan echt open voor verbinding met de omgeving. Ben jij als ondernemer of manager in staat vraagstukken openlijk te benoemen? Met als overtuiging dat er dan oplossingen voor je bestaande of toekomstige uitdagingen gevonden worden? Om op deze manier niet de markt en concurrentie te volgen, maar te bepalen. In de samenwerking met &Uzelf krijg je er gratis een netwerk van professionals bij. Ieder met zijn eigen expertise. Die jou op een verrassende manier kunnen en willen helpen met je zakelijke uitdagingen.

Wil je meer weten over het waarom van &Uzelf? Onlangs gaf Anco een interview aan Paul Misdorp voor een bijdrage aan een boek.
Lees hier het hele interview terug. Of beluister het interview dat Anco gaf voor de podcast De Relaxte Ondernemer.

Over &Uzelf

Over &Uzelf

Anco van der Vliet, eigenaar van &Uzelf, deelt op een praktische en verbindende manier zijn overtuigingen, inzichten en inspiratiebronnen. De geboren en getogen Fries begeleidde met &Uzelf in 5 jaar tijd ruim 200 MKB-ondernemers. Daarvoor was hij als manager verantwoordelijk voor grote afdelingen en impactvolle verandertrajecten in de zakelijke dienstverlening. Zijn overtuiging: ‘Acteer vanuit je cirkel van invloed en voor alles is een oplossing. Helemaal vanuit zelfvertrouwen en in verbinding met anderen.’

Anco privé

“Samen met drie vrouwen woon ik in het mooie Friesland. De minst jonge van de drie is mijn jeugdliefde Gré. Wij hebben twee dochters: Fenna (15) en Dieke (12). Ik vind het heerlijk om in en om ons huis in Burgum bezig te zijn. Te relaxen met een boek. En tijd met vrienden en familie door te brengen. In de zomer kamperen we graag. Ik heb een passie voor (emoties in de) sport. Zo sport ik graag zelf, maar volg het ook fanatiek. Als Nederlanders het internationaal goed doen ben ik erg trots en betrokken.”

Luister hier naar een interview waar Anco over zijn carrière en drijfveren vertelt.
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe workshops en trainingen of word je graag geïnspireerd? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina:

Contactgegevens

Postadres:
&Uzelf
Blomspôle 16
9251 RC Burgum

Bezoekadres:
De Molkfabryk
Bergumerdaam 28
9251 GD Burgum+31 6 533 764 56

Vrijblijvend kennismaken?

Ik maak graag persoonlijk kennis met je en vertel je meer over onze aanpak en dienstverlening. Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. We bespreken dan samen of &Uzelf iets voor jou kan betekenen en welke aanpak bij jou past.

    Waarmee kunnen we u van dienst zijn?