Vanuit (zelf)vertrouwen creëer je waarde

Waarom &Uzelf ?

Als we je nu zouden vragen een lijstje te moeten maken van de drie belangrijkste personen in je leven, wie staan hier dan op? 

En? Sta je zelf op 1? Waarschijnlijk niet. Gek toch? Want jij bent zelf de enige persoon die er altijd is geweest in uw leven. En die er altijd zal zijn. Toch vergeten we onszelf vaak. Cijferen we onszelf weg voor anderen. Of handelen om anderen tevreden te stellen. En hoe zit het, als je ondernemer of leidinggevende bent, bij jezelf? En bij jouw medewerkers?

Echt veranderen start bij het individu

Echt veranderen start bij de individu

&Uzelf werkt vanuit de overtuiging dat het succes van een onderneming start bij het individu. Iedereen wil gezien worden. Of je nu directeur, manager of medewerker bent. Je wilt een footprint achterlaten. En vanuit je eigen talent en waarden bijdragen aan het succes van de organisatie. Iedereen met zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen is impactvol. &Uzelf helpt met een praktische aanpak. Door vanuit bewustzijn en een positieve benadering aan jezelf en je team te werken ontstaat proactief gedrag en (zelf)vertrouwen. Met als resultaat een hogere productiviteit en vernieuwde zingeving. Individuele groei draagt bij aan het zakelijk succes van de organisatie.

Vanuit vertrouwen en verbinding

Wat geldt voor het individu, geldt ook voor een organisatie. Want ook bedrijven die handelen vanuit (zelf)vertrouwen staan echt open voor verbinding met de omgeving. Ben jij als ondernemer of manager in staat vraagstukken openlijk te benoemen? Met als overtuiging dat er dan oplossingen voor je bestaande of toekomstige uitdagingen gevonden worden? Om op deze manier niet de markt en concurrentie te volgen, maar te bepalen. In de samenwerking met &Uzelf krijg je er gratis een netwerk van professionals bij. Ieder met zijn eigen expertise. Die jou op een verrassende manier kunnen en willen helpen met je zakelijke uitdagingen.

Ook bij de aanpak voor teambuilding en interim management  werkt &Uzelf met meerdere professionals samen. Per traject wordt de beste combinatie van vakmensen bepaald. Om onze klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Meer weten over de &Uzelf aanpak?

Deel deze pagina:
"Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang."
Richard Branson

Contactgegevens

&Uzelf
Blomspôle 16
9251 RC Burgum

+31 6 533 764 56

Vrijblijvend kennismaken?

Ik maak graag persoonlijk kennis met je en vertel je meer over onze aanpak en dienstverlening. Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. We bespreken dan samen of &Uzelf iets voor jou kan betekenen en welke aanpak bij jou past.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?